Voor balans in je zwangerschap

Vergoedingen

Logo-Zhong-150x150

Lid van NVTCG Zhong

 

Kosten

Een eerste acupunctuurconsult kost € 100,- en duurt 75-90 minuten. Vervolgbehandelingen kosten € 70,- en duren 45-60 minuten. Graag het consult per pin te betalen.

In bijzondere gevallen is het mogelijk dat ik op locatie kom. Hiervoor vraag ik een reiskostenvergoeding van € 0,50 per kilometer, plus eventuele parkeerkosten.

Ben je verhinderd? Niet erg, maar laat me dit minstens 1 werkdag van tevoren weten. Als dit niet lukt wordt de gereserveerde tijd alsnog in rekening gebracht.

Vergoedingen door zorgverzekeraar

Ik ben als acupuncturist aangesloten bij de NVTCG Zhong, waardoor een behandeling geheel of gedeeltelijk kan worden vergoed door je ziektekostenverzekeraar.

Na elke behandeling krijg je een factuur mee die bij de verzekeringsmaatschappij ingediend kan worden. Als je aanvullend verzekerd bent telt de vergoeding niet mee in je ‘eigen risico’.

Wil je weten of en hoeveel van uw behandeling vergoed wordt, bel dan met je verzekeringsmaatschappij of klik hier voor de lijst met vergoedingen van verzekeraars. Bij zorgverzekeraars van de Coöperatieve VGZ moeten therapeuten opgenomen zijn in de zorggids om voor vergoeding in aanmerking te komen. Ik sta onder Vrouwengeneeskunde.nl in de zorggids vermeld.