Voor balans in je zwangerschap

Coaching

Zwanger zijn brengt veranderingen met zich mee. Die verandering gaan vaak als vanzelf, maar soms heeft het een grotere impact dan vooraf verwacht. Je kan bijvoorbeeld merken dat het moeilijk voor je is een balans te vinden tussen inspannen en ontspannen; tussen werk en privé. Ook kan het zijn dat een ingrijpende ervaring uit het verleden, bijvoorbeeld een traumatisch verlopen eerdere geboorte, je zo bezighoudt, dat je bijna niet van je huidige zwangerschap kan genieten.

Op een positieve manier gaan we samen aan de slag. Tijdens een individuele coaching sessie kijken we naar wat er op dit moment in je leven speelt en waar je begeleiding bij zoekt. Door middel van reflectie, (zelf)hypnose en visualisatie krijg je meer bewustwording en leer je om je te ontspannen en te luisteren naar hetgeen je lichaam aangeeft.

Het vertrekpunt is je huidige situatie. Ik kan je een spiegel voorhouden en je bewustzijn omtrent je huidige situatie vergroten. Vervolgens kijken we naar je waar je naar toe wilt. Als dat nog niet vastomlijnd is, help ik je daar meer duidelijkheid over te krijgen. Zodra je weet wat je doel is en het vertrekpunt en het eindpunt dus duidelijk zijn, gaan we samen een routeplanning maken zodat je op de gewenste plaats van bestemming uitkomt.

Hypnotherapie

Hypnose is een aangename, diepe ontspanning, waarbij je sterk op jezelf geconcentreerd bent en je aandacht naar binnen gericht is. Bij hypnotherapie leer je bewust in hypnose gaan, waardoor je een dieper contact maakt met je onbewuste, om klachten of problemen beter begrijpen, verbanden te zien, inzicht te krijgen. Hierdoor is het mogelijk om een verandering in te zetten of een oplossing te vinden.

Met hypnotherapie pak je de klachten op een emotioneel niveau aan, waardoor er wezenlijk iets in de beleving zal veranderen en je de klacht of het probleem wel kunt aanpakken.