Voor balans in je zwangerschap

Ervaringen

Like-blauw

Acupunctuur

“Mijn man en ik waren onder de indruk van de acupunctuur in combinatie met de visualisatie. Ik kwam met een dreigende inleiding in mijn achterhoofd helemaal in de stress bij het ziekenhuis vandaan, maar voelde me al tijdens de behandeling tot rust komen. Zo is de bevalling, een dag na het consult zonder verder ingrijpen van buitenaf op gang gekomen.” (Pam, Amsterdam).

Hypnotherapie

“Tijdens onze sessies hebben we al veel gewerkt aan het loslaten van mijn angsten. Tijdens de geboorte kwamen een aantal angsten toch even om het hoekje kijken, vooral toen het persen naderde. Maar met behulp van mijn man en de verloskundige ben ik toch zover gekomen dat ik me helemaal kon geven. Dat was zo’n goede ervaring voor mij en ik kijk er met trots op terug. Ik ben er van overtuigd dat jouw coaching hier mede aan bijgedragen heeft en ik ben dan ook blij dat ik de investering heb gedaan.”(Martine, Baarn)

Gezondheid

“Ik had tijdens de hele zwangerschap last van kwaaltjes, waardoor ik toch minder van mijn zwangerschap kon genieten dan ik had gehoopt. Na een paar bezoekjes aan jou voelde ik me overduidelijk beter, was ik meer in balans en kon ik écht van de laatste loodjes gaan genieten. ” (Ilse, Amsterdam)

Stuit

“Toen ik zwanger was van mijn tweede, lag de baby net als bij de eerste zwangerschap in een stuit. Ik wilde zo graag thuis bevallen, dat ik graag een andere manier wilde proberen dan draaien van buitenaf. Tijdens de sessie voelde ik de baby al heel erg bewegen, net alsof ze probeerde te draaien. De dag erna, bij de controle door de verloskundige, bleek dat ze ‘s nachts echt gedraaid was. Ik kon mijn geluk niet op en heb staan te springen van blijdschap. Ik heb echt een hele fijne, ontspannen, en vrijwel pijnloze bevalling gehad en voor mijn gevoel heb ik dat voor een groot deel te danken aan mijn bezoek aan jou.” (Eveline, Soest)

Coaching

“Je coaching heeft goed aangesloten bij mijn huidige ‘way of life’. Ik vond het een waanzinnige ervaring om op deze manier contact te maken met de baby in mijn buik. Na de geboorte was het één en al herkenning. Ik merk dat dit kindje al meteen een stuk meer ontspannen is dan haar broertje en vooral haar zusje waren. In haar prille leventje al open handjes vond ik heel bijzonder. ” (Sacha, Zoetermeer)

Doula

“Tegen alle verwachting in ben ik op natuurlijke wijze bevallen, in plaats van weer met een keizersnede. Ik ben ervan overtuigd dat het zonder jouw aanwezigheid bij de geboorte anders zou zijn gelopen. Ik kijk met een fijn gevoel terug op de bevalling en op jouw ondersteuning hierin!” (Annemarie, Utrecht)